Navigation Menu+

Blockbusters in 2013

Geplaatst door in Film, Hollywood

Iron_Man_3_poster

De laatste jaren zijn sequels helemaal hot. Pirates of the Carribbean heeft er meerdere, net als Fast & Furious en Harry Potter. Dit jaar wordt geen uitzondering. Welke spectaculaire films heeft Hollywood op het programma staan in 2013?

Iron Man 3

Fans van Robert Downey Jr. verheugen zich enorm op dit derde deel, waarin de populaire Amerikaanse acteur wederom in de huid kruipt van Tony Stark oftewel Iron Man. Downey Jr. was vorig jaar te zien in dezelfde rol in Marvel’s The Avengers, samen met andere helden zoals Chris Evans als Captain America en Chris Hemsworth als Thor.

The Hangover 3

reg_1024.hangover3.mh.110912

Wederom een derde deel dat in 2013 uitkomt. De heren hadden eerder al een kater in Las Vegas en Bangkok. Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis maken het wederom te bont, maar op welke manier, is nog niet duidelijk. De makers onthulden namelijk dat er dit keer geen bruiloft of bachelor party zou zijn.

The Lone Ranger

Johnny Depp is terug op het witte doek, dit keer in de rol van Tonto in de film The Lone Ranger. Wederom spelen hij en Helena Bonham Carter samen, een samenwerking die tot nu toe garant staat voor succes. De rol van the lone ranger alias John Reid wordt gespeeld door de relatief onbekende Amerikaanse acteur Armie Hammer.