Navigation Menu+

Oud, maar nog steeds cool

Geplaatst door in Film

sylvester-stallone

Een film bestaat uiteraard niet alleen uit knappe, jonge acteurs en actrices. Er zijn genoeg ‘ouwe rotten’ in het vak, die nog steeds de show stelen op het witte doek. Een overzicht van de meest stoere oudgedienden.

sylvester-stallone400

Sylvester Stallone
De inmiddels 66-jarige acteur kan de nog altijd prima rollen aan in actiefilms. Zoals zijn project The Expendables, waarvan vorig jaar het tweede deel in de bioscoop kwam. Veel mensen zouden op die leeftijd het rustig aan doen, maar Stallone wint gewoon eventjes een gevecht met de ‘muscles from Brussels’ Jean-Claude van Damme.

 

images

Bruce Willis
Hij is een paar jaartjes jonger dan Sylvester Stallone, maar met 57 jaar niet meer de jongste in Hollywood. Toch is hij nog altijd stoer in actiefilms, zoals de Die Hard reeks. Binnenkort komt Die Hard 5: A Good Day To Die Hard in de bioscoop en daarin zal blijken dat Bruce nog altijd ‘ready for action’ is.

 

jackie JACKIE CHAN 2

Jackie Chan
De Aziatische acteur is 53 jaar oud, maar hij doet nog altijd zijn eigen stunts. Met films als de Rush Hour trilogie werd hij bekend in Hollywood en sindsdien maakt hij regelmatig popcornfilms zoals Shanghai Knights en The Tuxedo. De kans is groot dat hij samen met Sylvester Stallone in The Expendables 3 speelt.